top of page

Koncert i 8 dhe 9 tetorit : foto te reja / Концерт на 8-ми и 9-ти октомври: нови слики

Sapo te pranuara, ne po ndajme me juve foto krejt te papara te muzikantit francez Tibo Kamerlink i cili do te ofroj dy solo koncerte ne Aleancen Franceze te Tetoves te premten 8 tetor dhe te shtunen 9 tetor, nga ora 18h. Hyrja e lire. Rezervimi rekomandohet gjallerisht, ne adresen aftetovo@gmail.com.


Штотуку примени, со вас споделуваме целосно невидени слики од францускиот музичар Тибо Камерлинк кој што ќе понуди два соло концерти во Француската Алијанса на Тетово во петок 8-ми октомри и сабота 9-ти октомври во 18 часот. Слободен влез. Резервација строго препорачана, на адресата aftetovo@gmail.com.14 vues0 commentaire
Post: Blog2_Post
bottom of page