In the Classroom

Tetovë  Тетово  Tetovo

     Aleanca Franceze

  Француска Алијанса

    Alliance Française

 

Ngjarjet / Настани

 • Një burrë i vërtetë / Вистински човек
  Tetovë
  30 nov., 18:00
  Tetovë, Dervish Cara 18, Tetovë 1220, Macédoine du Nord
  Film homazh për viktimat e dramës së fundit rrugore në Bullgari / Филм во чест на жртвите од најновата улична драма во Бугарија
 • E mërkura ime franceze # 2 / Мојата француска среда # 2
  Tetovë
  01 déc., 10:00 – 16:30
  Tetovë, Dervish Cara 18, Tetovë 1220, Macédoine du Nord
  Dy programe filmash të metrazhit të shkurtër në frëngjisht, të përshtatshëm për të rinjtë, në kuadër të festivalit Festimaj'2021 / Të mërkurën, më 1 dhjetor/ në orën 10, shfaqje për ata të moshës 6-10 vjeçe / Në orën 15:00, shfaqje për ata të moshës 10-15 vjeçe / Çmimet: 50 DEN për të rinjtë, falas
 
Typewriter Keys

Një ofertë e pasur dhe e larmishme e orëve

Богата и разнолика понуда на часови

Une offre de cours riche et diversifiée

 
Les enfants de l'école
Image de Brooke Cagle
Image de Muhammad Haikal Sjukri

Kurse individuale & gjysëm individuale

Индивидуални и полу-индивидуални часови

Cours individuels
& semi-individuels

 
Adult Students

Orari i kurseve është online...

Распоредот на часови е поставен онлајн...

Le planning des cours est en ligne...

Image de Visual Stories || Micheile

Tarifa të përshtatshme për të gjithë !

Цени достапни за сите!

Des tarifs accessibles à tous !

In the Classroom

Kontakt / Контакт / Contact

Merci pour votre envoi !